Ουλαλούμ λέμε...!

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Σκέψεις..

Απο χθές κυριαρχούν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου.
Δεν ξέρω όμως πως να τις συγκροτήσω, να τις βάλω σε μια σειρά.

Δευτέρα - τα γενέθλια μου.
Τρίτη - μια ακόμα συνηθισμένη μέρα.
Τετάρτη - μια..κηδεία.
Τετάρτη βράδυ - ένας "χωρισμός".
Πέμπτη - απεργία.

Ουάου, τι συνηθισμένη εβδομάδα. Χμ..βασικά θέλω να αφιερώσω αυτό το κείμενο, σε εσένα που ίσως δεν το διαβάσεις ποτέ, αλλά σίγουρα θα το νοιώσεις. Δεν ξέρω πως, αλλά είμαι σίγουρη για αυτό.

Πολλές μπερδεμένες σκέψεις γαμώτο. Λέξεις διάφορες και χρώματα. Χθές μου ζητήθηκε να πώ ένα μήνυμα που με αντιπροσωπεύει. Φυσικά είπα μαλακίες.

Σήμερα όμως.. λέω ότι :

1- "Υπάρχουν άνθρωποι που τους αγαπάς και χωρίς αυτούς δεν μπορείς να ζήσεις. Υπάρχουν όμως και άλλοι άνθρωποι που τους αγαπάς επίσης, αλλά μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτούς. Ίσως αυτό να οφείλεται στα γεγονότα που μεσολαβούν κατά τη διάρκεια του περίπατου που κάνετε μαζί, σε αυτή τη ζωή. Ίσως όμως να οφείλεται και στις πράξεις του καθενός, ξεχωριστά. Είναι σημαντικό λοιπόν να μην αφήνεις τον εαυτό σου για να μην σε ξεχάσουν.
Μαθαίνεις σίγουρα πολλά από τους άλλους και από τον εαυτό σου. Αλλά όταν δείς όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο πλέον να δώσεις για να πάρεις, τότε μάλλον ναι, έχει τελειώσει το θέμα...
Για αυτό λοιπόν...ζήσε και αγάπα!"

2- "Σ'ευχαριστώ. Δύο λέξεις που τις λέμε τόοοοοσο εύκολα και απλά, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνουν. Τι κρίμα. Έτσι ποτέ κανείς δεν θα σου πεί "παρακαλώ". Γιατί άραγε; "

3- " Δούλευε για να ζείς. Μη ζείς για να δουλεύεις"

4- "Υπάρχουν πολλά πράγματα να δώσεις και να πείς, σε όλους. Γιατί να πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να κρίνουμε ποιός το αξίζει και ποιός όχι; Α, ξέχασα. Ίσως πληγωθούμε. Και εγώ λέω..και λοιπόν; Κάποια στιγμή αυτό θα περάσει, και θα έχουμε κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό..αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα, και μοναδικό.. "

***Γιατί είναι πιο εύκολο να τα γράφεις, παρά να τα λές; Βγαίνουν με την ίδια ευκολία από το μυαλό, όχι; ***  =)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου